[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
Innovació tecnològica i mediambient << tornar
Innovació

Des d’un bon principi, ASEGEMA va estar atenta al procés d’introducció de les noves tecnologies, tant a la societat com a l’economia, i amb la voluntat de donar resposta a la repercussió que aquestes tindrien a les empreses, l’any 1991 va desenvolupar un important paper en la creació del Centre de Tecnologia Empresarial de Mataró i el Maresme, CETEMMSA.

Gràcies a l’estreta col•laboració que des de llavors s’ha dut a terme entre ambdues entitats, les empreses han pogut beneficiar-se de la possibilitat de participar en destacats projectes de R+D+i de projecció nacional i internacional.

En aquest mateix camp, ASEGEMA participà en la creació del Centre d’Innovació Tèxtil CETEX, que és una iniciativa de la Fundació CETEMMSA destinada a oferir suport permanent per a la innovació tecnològica a les empreses del sector tèxtil.

CETEX posa a disposició de les empreses tèxtils una plataforma on poden conèixer les últimes innovacions tecnològiques en el seu sector i un equip de tècnics qualificats que els proporcionen informació, assessorament i una àmplia formació en tots els àmbits clau del sector.

Medi ambient

Des de fa uns anys, el tema del medi ambient s’ha convertit en una qüestió important a tenir en compte per part de les empreses. El respecte al medi ambient requereix per part de les empreses, i en el sector tèxtil especialment les d’acabats, l’observança d’un notable conjunt de normes d’obligat compliment. L’Associació presta, directament i a través de les organitzacions a les quals està adscrita, un servei d’informació i assessorament en matèria de residus industrials, contaminació atmosfèrica, aigües residuals, envasos i embalatges, etc S’informa, així mateix, dels projectes normatius en procés d’elaboració.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.