[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Gaudeix de l'estiu amb la peça de bany que més t'agradi
10/06/2024
El més important és sentir-te còmoda i segura amb el teu cos, sigui quin sigui

L'estiu és a tocar i amb ell, les ganes de gaudir de la platja i la piscina sense complexos, perquè cada cos és únic. Ha arribat l'hora d'escollir el banyador o biquini de l'estiu 2024 perfecte per gaudir dels dies de sol i veure'ns millor que l'estiu anterior. El nostre associat Docor ens suggereix peces de bany que recullen el pit a la perfecció, marquen cintura i modelen els malucs. I ens proposa una àmplia col·lecció per triar aquesta peça, bé banyador, biquini o tankini, que s'adapti al teu cos sense esforç, que t’escaigui com un guant i fent que et sentis segura i afavorida

Així mateix, ens aconsella quina peça de bany ens pot escaure millor en funció si tenim les espatlles marcades o no, si tenim o no molt de pit, si tenim la cintura més o menys recta, o si tenim els malucs més o menys amples. La talla també és molt important, la peça de bany s’ha d’ajustar bé al teu cos, ni massa justa ni massa ampla, no només per un tema estètic sinó que també per comoditat i practicitat.

Els materials i la qualitat s’han de tenir en compte, el banyador o biquini ha de resistir l’aigua i el sol, alguns materials poden resultar més còmodes que altres, així que és important triar-ne un que s’adapti a les teves necessitats

Sempre es pot provar, si tenim dubtes, d’aquesta forma podràs comparar i triar el que et faci sentir més còmoda i segura.

I un consell : no t’obsessionis amb el teu cos. El més important és sentir-te còmoda i segura amb el teu cos, sigui quin sigui. Deixa de banda els detalls i gaudeix de l’estiu amb la peça de bany que més t’agradi.

Més informació :

www.docor.es / info@grupodocor.com / Tel. (+34) 93 757 22 79


 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.