[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
Informació i assessorament << tornar
Informació

ASEGEMA proporciona per mitjà de comunicats i circulars personalitzats, puntual informació als seus associats sobre tots aquells temes d´interès per a les empreses tèxtils.

Informació econòmica i estadística

A fi de conèixer l’evolució econòmica a la comarca i fer-se receptora, així mateix, de les impressions personals de les empreses respecte el moment econòmic, des d’ASEGEMA s’elabora una enquesta de conjuntura trimestral que permet anar polsant periòdicament la situació del sector en l’àmbit local.

Aquesta informació es complementa i contrasta amb la facilitada per altres entitats d’àmbit territorial superior a les que ASEGEMA està adscrita.


Informació comercial

Des d’ASEGEMA es donen a conèixer als associats les ofertes i demandes d’articles i serveis, tant nacionals com internacionals, que arriben a l’Associació, i es disposa d’una borsa de contractació a l’efecte.

Així mateix, posseeix una base de dades de proveïdors per atendre en tot moment les necessitats de les empreses, i compta, també, amb hemeroteca a disposició dels associats.

Assessorament

L’Associació disposa d´un servei d´assessorament jurídic i d’assistència a les empreses en les seves relacions amb les administracions, organitzacions i entitats.

Es proporciona informació i assessorament respecte totes aquelles disposicions de caràcter laboral, administratiu, fiscal i mercantil relacionades amb l´empresa, tant d´àmbit estatal com autonòmic i local. Mitjançant circulars, s´informa puntualment dels projectes de llei, noves lleis i modificacions que es van produint. També s´informa i assessora sobre les ordenances fiscals dels municipis de Mataró i el Maresme.

A més, ASEGEMA posa a disposició dels associats per a la seva consulta, bibliografia, legislació i jurisprudència.


Ajuts i subvencions

Per a estar al dia en tot el conjunt d’ajuts i subvencions que ofereixen les diferents administracions a les empreses, l’Associació facilita immediata informació i assessorament sobre les que es van aprovant en matèria d’inversions, medi ambient, R+D+i, promoció comercial, etc.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.