[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
Formació i seminaris << tornar
FORMACIÓ I SEMINARIS

El sector tèxtil es troba en un procés de canvi que ve determinat, entre d’altres, per tres factors claus, com són: els hàbits en el consum, el flux comercial provocat per l’obertura de les fronteres i l’impacte de les noves tecnologies.

Aquests factors obliguen a les empreses a adaptar-se i ajustar els seus esquemes logístics i de gestió a les noves condicions que exigeix l’entorn actual, i això comporta implícitament la necessària qualificació dels seus recursos humans.

A partir d’això, ASEGEMA promou la formació contínua per a tot el conjunt de treballadors tèxtils de Mataró i el Maresme.

També, durant l’any, organitza cursos, conferències, seminaris, taules rodones i sessions informatives, sobre temes econòmics, legislatius, empresarials i tèxtils adreçats als gerents i directius de les empreses.

Amb la voluntat de crear una plataforma d’expressió periòdica per facilitar l’intercanvi d’opinions sobre els projectes, necessitats i perspectives de futur del tèxtil, ASEGEMA organitza les Jornades del Textil-Confecció al Maresme. Aquestes Jornades s’han convertit en una cita anual obligada, punt de trobada i fòrum de debat dels empresaris i professionals del sector. Hi ha participat representants de l’Administració, del món acadèmic, professionals especialitzats en el sector tèxtil, així com representants de reconegudes empreses tèxtils de l’Estat espanyol.

 
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.