[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ZD Zero Defects prepara el seu salt als Estats Units
12/06/2024
Amb més de 100 anys d’història continua amb la seva projecció internacional

El nostre associat, empresa tèxtil familiar amb més de 100 anys d’història i especialitzada en la confecció de moda íntima artesanal i sostenible, continua amb la seva projecció internacional.

En aquest sentit, planifica una inversió significativa en digitalització, internacionalització i desenvolupament de nous teixits, amb un enfocament particular en els mercats d’Estats Units i Europa.

És precisament en el mercat nord-americà on ha posat el seu punt de mira. Actualment l’exportació representa un 5% de les vendes de ZD Zero Defects, amb Alemanya com a principal mercat europeu.

Aquest any, l’empresa vol iniciar una expansió estratègica a Estats Units, començant amb la costa oest i ampliant progressivament la seva presència. Per això ja ha iniciat accions des del seu departament comercial.

El 2023, ZD Zero Defects va assolir una facturació de més de 2,2 milions d’euros. Per aquest any, la previsió és arribar als 3 milions d’euros, impulsada per la seva participació a la campanya de la Generalitat de Catalunya, La meva regla, les meves regles amb les seves calces menstruals. [+]

 

Les calces menstruals gratuïtes fetes a Mataró, per ZD Zero Defects, tot un èxit

La campanya 'La meva regla, les meves regles' ha arribat ja a prop de 400.000 dones en els primers tres mesos, segons ha anunciat la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, durant una visita a l'empresa ZD de Mataró, una de les encarregades de la confecció de les calces menstruals. [+]

 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.