[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ZD Zero Defects presenta la seva línia de mitjons d'alta qualitat
01/04/2024
La firma de moda íntima i calceteria ZD Zero Defects, associada d’Asegema, presenta la seva línia de mitjons que combina comoditat, estil i sostenibilitat
Els mitjons estan fet amb materials d’alta qualitat, com el cotó merceritzat, la llana merino o el fil de soja. Els mitjons de ZD es dissenyen amb cura per a oferir el màxim confort. 

Fil d’Escòcia per a una durabilitat màxima 

Dins de la col·lecció de mitjons de ZD, destaca la seva línia confeccionada amb fil d’Escòcia. Cada parell està fet amb un 80% de cotó merceritzat, que prové exclusivament del cotó egipci. Aquest procés de merceritzat garanteix un teixit suau i fresc, amb colors intensos i duradors. 

A més, gràcies a la poliamida i a l’elastà, s’aconsegueix elasticitat i transpirabilitat, assegurant un ajustament perfecte. Aporten una sensació suau i sedosa a la pell, però sense renunciar a una alta resistència. Per això són una opció ideal per a l’ús quotidià

Els mitjons ZD de fiil d’Escòcia estan disponibles en una àmplia varietat de colors i dos models, alts i curts. La seva suavitat i durabilitat els converteixen en una opció versàtil i elegant, apta per a l’ús diari i per a ocasions especials. 

Fil de soja, suau i sostenible 

Dins del catàleg de ZD, els mitjons més sostenibles són els de fil de soja. La seva composició inclou un 48% de soja i els fa ideals per a pells sensibles, gràcies a les seves propietats antibacterianes i fungicides. Aconsegueixen expulsar ràpidament la humitat i ofereixen efectes desodorants per a una sensació de frescor que dura tot el dia. 

A més, el fil de soja és conegut per la seva suavitat i transpirabilitat. Gràcies a aquesta natura antibacteriana, ajuden a mantenir els peus frescos i secs, reduint el risc d’irritacions i males olors. Gràcies a la seva confecció en materials sostenibles i al procés respectuós amb el medi ambient, són l’opció còmode i conscient per als amants de la moda. 

Llana merino, pura versatilitat 

La llana merino es caracteritza per la seva capacitat per a regular la temperatura corporal. Dins de les línies de mitjons ZD, això la fa perfecte per a una àmplia gamma de climes, i se li suma l’avantatge de tenir propietats antibacterianes i una textura suau i lleugera. 


Totes les col·leccions de mitjons ZD estan dissenyades amb reforços clau a la punta, taló i peu, garantint màxima durabilitat i resistència. A més, el seu procés de remallat punt per punt assegura que no es vegin les costures, proporcionant un comfort màxim

 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.