[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
MEDICARE SYSTEM, nominada als Premis Anecorm per una innovadora aportació per a la salut mental
02/10/2023
L’Associació Nacional d’Infermeria Coordinadora de Recursos Materials ANECORM ha nominat la companyia al Premio Producto de Tecnología Sanitaria más relevante del año 2023, pel seu innovador sistema Salvafix SMART
L’Associació Nacional d’Infermeria Coordinadora de Recursos Materials ANECORM ha nominat la companyia al Premio Producto de Tecnología Sanitaria más relevante del año 2023, pel seu innovador sistema Salvafix SMART. 

El sistema Salvafix SMART permet per primera vegada el registre i monitoreig a temps real de la contenció mecànica de pacients, una assignatura pendent per als professionals hospitalaris i de la salut mental. Incorpora un software pioner que permet tenir un protocol clar, visibilitzar dades importants dels pacients, ajudant als professionals a oferir una millor atenció i un estalvi de temps, i als hospitals els permet aconseguir una major eficiència de recursos. El producte s’ha presentat en primícia en el 16è Congrés Anecorm i ja s’han realitzat vàries proves pilot a diferents hospitals de l’Estat. 

El jurat, compost per professionals d’Anecorm, ha reconegut l’aportació innovadora i tecnològica del seu nou producte Salvafix SMART, que utilitza les tecnologies més avançades disponibles al mercat per a la cura del pacient i que, després de diverses proves pilot en varis hospitals espanyols, s’ha presentat en aquest concurs. 

Medycare System compta amb 30 anys d’experiència dedicats a la fabricació de productes tèxtils sanitaris per a hospitals, geriàtrics i serveis a la dependència. Amb presència en més de 80 països de quatre continents, la companyia treballa la filosofia de la tendència zero en contenció mecànica i desenvolupa, conjuntament amb el seu partner Evo Training Institute, diferents programes per donar a conèixer i formar als professionals en aquest concepte terapèutic. 

Manel Montero, Fundador i President de Medycare System, en conèixer la nominació va valorar que “és un reconeixement al nostre compromís continu amb l’excel·lència en el camp de l’atenció mèdica i sanitària, i la innovació tecnològica. Aquesta nominació es fa testimoni dels nostres esforços constants per a servir als professionals de la sanitat i a millorar l’atenció dels pacients”. 

Per a més informació i gestió d’entrevistes : 
Xiana Siccardi 
xs@weareco2nscious.com
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.