[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Acabats Lloret contribueix al desenvolupament sostenible
03/07/2023
L’empresa s’ ha fet instal·lar plaques fotovoltaiques per a alleugerir i controlar els costos de producció i contribuir a la cura del mediambient
L’empresa Acabats Lloret ha decidit fer una inversió en una instal·lació de plaques fotovoltaiques. L’objectiu d’aquesta instal·lació és el de reduir la dependència energètica de la xarxa pública de subministrament d’electricitat per minimitzar els desajustos pressupostaris que generen els constants increments dels costos energètics. La instal·lació és una planta solar fotovoltaica de generació elèctrica per a autoconsum d’una potència de 71,28 kWp. Aquesta instal·lació generarà 106.740 kWh per any d’electricitat neta, i suposa una forma de contribuir al desenvolupament sostenible de la nostra societat pel que fa al medi ambient, gràcies a l’estalvi en les emissions a l’atmòsfera d’agents contaminants que es deriven de les fonts convencionals d’energia, i permetrà estalviar un 19% del seu consum elèctric.

A causa de la corba i la variabilitat del recurs solar, és difícil que tota l’energia generada sigui consumida de forma instantània pel consumidor, havent de gestionar els excedents puntuals d’electricitat produïda. És per això que, segons la informació de consums recollida, s’estima que hi haurà un aprofitament directe de més del 89% de l’energia generada per la planta fotovoltaica, i la resta de l’energia, és a dir l’11% serà abocada a la xarxa i compensada segons estableix el R.D. 900/2015, el R.D. 15/2018 i el nou R.D. 244/2019, per a les instal·lacions d’autoconsum en la modalitat d’autoconsum amb excedents i compensació.

En un futur proper, esperen fer una ampliació d’aquesta instal·lació de 150 kw de potència.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.