[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Bobo Choses tanca el 2022 amb vendes de 21,4 milions d'eurus
31/05/2023
Superant previsions, amb un creixement del 19% respecte del 2021
Pel novembre passat, i per causa de l’escalada de costos i la caiguda de la demanda asiàtica, la companyia va haver d’ajustar previsions.

Enguany, els mercats on més creix són Alemanya i Corea del Sud. De cara al 2023, l’empresa apunta a un creixement del 10%. Per aconseguir aquest objectiu, planegen augmentar les seves inversions en els mercats emergents, el 95% de les vendes totals de Bobo Choses, provenen de l’estranger.

L’empresa compta amb 600 punts de venda repartits per tot el món, distribueix els seus productes a través del canal multimarca i del canal online, on genera el 75% i el 15% de les vendes, respectivament. El 10% restant de la facturació es genera a través del retail, amb el seu punt de venda a Barcelona.Bobo Choses vol seguir creixent a Espanya durant l’exercici, tot i que no planteja fer-ho obrint a peu de carrer.

Bobo Choses té la seva seu a Mataró, des del 2008, any de la seva fundació. Concentra la producció a la Península Ibèrica en un 90%, i la resta a la Xina. L’empresa es planteja fer passes endavant en matèria de sostenibilitat i ha incorporat un equip de 5 persones per aquest objectiu. Actualment, el grup dona feina a unes 60 persones.

Més informació :

 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.