[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
COTEXMO, Premi Més Mataró a la Sostenibilitat
31/03/2023
Un projecte en línia amb les línies de futur de la indústria tèxtil
Dimecres 29 de març va tenir lloc la Jornada Anual del Consell Econòmic i Social, en la que es van donar a conèixer els guanyadors de la 2a edició dels premis Més Mataró Empresa Societat en un acte celebrat al Cafè Nou.

L’any passat menció, i aquest any sí, COTEXMO ha estat premiada pel seu projecte de sostenibilitat, que engloba diferents línies d’actuació enfocades a la millora de l’impacte social i ambiental de l’activitat tèxtil. Amplitud de mires i iniciatives que van des de mesures per a la transició energètica, la reducció i el tractament dels residus o la reutilització dels teixits tèxtils, han estat els trets destacats del projecte, acompanyats d’altres de caire més socials com els protocols d’igualtat de gènere, l’ampliació de drets laborals i les mesures de conciliació, i que han valgut a l’empresa aquest merescut premi.

Visiblement orgullosos i emocionats, l’empresa se’n fa ressò a les seves xarxes socials i agraeix la implicació del tots els seus col·laboradors en el projecte.

En aquesta categoria també s’han fet dues mencions especials, la primera a l’empresa tèxtil Coleo, SL pel projecte centrat en una indústria circular i sostenible dins del sector tèxtil de Mataró, i la segona a Bloc Cooperatiu, SCCL, pel projecte de transformació del mercat de lloguer a través d’habitatges de lloguer amb preu just i assequible.

Els guardons tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials, contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró i promoure bones pràctiques de RS que puguin servir de referència per incentivar la transferibilitat i la intercooperació.

Més informació aquí i aquí.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.