[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
40è aniversari de TEXTPRINT
20/02/2023
Amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari Textprint va organitzar un dinar amb tots els treballadors i bona part del seu personal ja jubilat.
Textprint va néixer el 1982, especialitzada en estampació sobre teixits elàstics per bany i corseteria. Inicialment l’estampació era manual amb taules a la lionesa, posteriorment van entrar les màquines automàtiques de fins a 15 colors, i més tard, l’empresa va ser pionera en l’estampació en ‘tavolo rotante’, que permetia estampar amb una qualitat mai vista fins al moment.
Finalment, la incorporació d’una màquina rotativa va afegir un plus en l’oferta d’estampació.

Actualment el seu parc de maquinària és bàsicament d’estampació digital, pioners una vegada més en l’adquisició de la màquina ‘lario’ adaptada per a teixits elàstics per bany i que, al mateix temps, permet estampar teixits de cotó i viscosa per ‘pronto-moda’.

En els últims anys, l’empresa ha fet grans inversions en medi ambient i en sostenibilitat, per tal de fomentar l’estalvi d’aigua, de gas i d’electricitat. Disposen de maquinària d’última tecnologia que permet optimitzar els consums i estar en línia amb les polítiques actuals de sostenibilitat.

Les col·laboracions regulars amb clients com Desigual i Inditex, amb auditories periòdiques, han empès l’empresa a anar molt més enllà de la normativa mediambiental de l’Estat, per posar el seu objectiu en polítiques d’economia circular i sostenible.

En un sector com el tèxtil, un dels més contaminants del planeta, a Texprint tenen molt clar que el lema ha de ser les tres R : reutilitzar, reciclar i reduir.

Textprint té clar que gran part del seu èxit és gràcies als seus treballadors, i a l’esforç que han fet al llarg d’aquests anys per adaptar-se als canvis, essent fidels a un ADN de millora contínua.

Amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari doncs, Textprint va organitzar un dinar amb tots els treballadors i bona part del seu personal ja jubilat.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.