[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Medicare System serà present al congrés Anecorm de Barcelona
19/09/2022
Medicare System, l'empresa de Mataró fabricant de material tèxtil sanitari, participarà al congrés Anecorm que se celebrarà a Barcelona del 26 al 28 d'octubre
La Asociación Nacional de Enfermería Coordinadora de Recursos Materiales reunirà a la capital catalana empreses i professionals del sector sociosanitari i de la salut per compartir les darreres novetats del mercat al seu congrés anual Anecorm, els dies 26, 27 i 28 d'octubre.

Com cada any, Medicare System presentarà els seus productes a l'estand 87 de l'àrea comercial del congrés, on els visitants podran conèixer els productes manufacturats a la seva fàbrica de Mataró i que es comercialitzen a tota Espanya, a més de 60 països més.

Producció de km 0

Des del començament fa gairebé 30 anys, l'empresa catalana ha apostat per oferir al mercat productes d'alta qualitat basats en proveïdors de proximitat, control total de la producció per personal propi i innovació continua.

Aquest compromís per la societat i el desenvolupament local es va veure reflectit durant la pandèmia, quan Medicare System va mobilitzar, malgrat nombroses dificultats, un gran nombre de recursos per posar en marxa diverses línies de fabricació de mascaretes, tant quirúrgiques com FFP2, així com bates i altres productes de protecció, amb què van contribuir al subministrament del material que tant es necessitava per atendre l'emergència sanitària.

Innovació i capacitació professional

La companyia ha aconseguit ser un referent al mercat gràcies a l'alta especialització i innovació constant. Les solucions ofertes posen el focus a millorar la qualitat de vida dels pacients i persones dependents, però també dels cuidadors i professionals sanitaris.

Recentment, Medicare System va posar en marxa un projecte orientat a millorar les habilitats dels professionals sanitaris a través de la formació, no només per al correcte ús dels seus productes, també per millorar-ne la capacitació professional i la seguretat dels pacients. EVO Training Institute imparteix formació especialitzada en allò relacionat amb la mobilització terapèutica i la tendència zero contenció mecànica, gràcies a la qual les institucions sanitàries poden oferir un servei amb més garanties de seguretat i dignitat de les persones.

Els professionals del sector sanitari que vulguin conèixer més detalladament la interessant oferta de Medicare System i EVO Training Institute poden visitar l'estand 87 del congrés Anecorm de Barcelona.

Contactes:

Salvador Torres Director General storres@medisystemsl.com Tlf.: 690 812 403
Sergio Prado Màrqueting marketing@medisystemsl.com Tlf.: +34 617 491 845
Medicare System Abat Escarré, 15 08302 Mataró (Barcelona) www.medicaresystem.es www.evotraining.eu

 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.