[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
TRUE ARTIST per créixer a Europa i a Àsia : la nova marca de Bobo Choses
20/07/2022
Es tracta de moda infantil destinada a mercats com Corea del Sud i Xina, i es distribuirà online, en un principi.
“ Amb True Artist explorarem el canal de venda directa al consumidor a través de l’online i, a mig termini, creixerem en retail obrint pop-ups en ciutats com Seul” explica l’equip directiu de Bobo Choses. Aquests són ja mercats on Bobo Choses s’hi sent còmode i és on hi va guanyar ressò després d’aparèixer en el vestuari de la pel·lícula Paràsits, que es va estrenar a mitjans del 2019 en el Festival de Cannes.

La primera col·lecció sortirà el 28 de juliol i presenta un estil molt europeu amb característiques asiàtiques : disseny més llis, estampat més pictòric i colors més pausats. El tallatge anirà des dels 4 fins els 12 anys, i totes les peces seran unisex. El llançament de col·leccions es dividirà en dos, una col·lecció principal, amb peces més bàsiques com a ‘fons d’armari’ i una col·lecció càpsula amb unes vuit referències que buscarà destacar i complementar la col·lecció principal de manera més divertida.El segon llançament es portarà a terme pel setembre.

Per això la companyia ha muntat un equip independent amb 8 perfils distribuït entre Espanya i Corea del Sud. Es preveu tancar l’exercici 2022 amb unes vendes de 400.000€. I en un termini de dos anys, l’objectiu de la companyia és facturar 1,25 M€.

En aquest exercici, Bobo Choses planeja enregistrar un creixement del 10%. L’exercici 2021 es va tancar amb unes vendes de 18 M€, al seu tancament el 31 de març, un 60% més que el 2019.

Bobo Choses distribueix els seus productes a més de 700 punts de venda, incloent corners en grans magatzems com Selfridges o Le Bon Marché. Té una única botiga monomarca, ubicada a Barcelona.

L’empresa va iniciar la seva activitat el 2008 a Barcelona, especialitzada en moda infantil, més endavant, va diversificar la seva oferta i, el 2016 va llançar la primera col·lecció de dona. Dos anys més tard, va afegir peces masculines a la seva col·lecció.

Notícies relacionades :
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.