[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
El sector tèxtil del Maresme es bolca amb la demanda de material del personal sanitari
31/03/2020
ASEGEMA coordina amb les empreses del sector i l'Hospital de Mataró les necessitats existents de mascaretes, bates i barrets per fer front al Covid-19
Mataró, 31 de març de 2020

ASEGEMA està coordinant l'oferta i la demanda de material sanitari perquè a través de les empreses tèxtils de la comarca es pugui proveir el personal sanitari en l'actual context de crisi del coronavirus. El sector s'està adaptant per passar a fer mascaretes, bates, barrets o davantals i des de la patronal es fa una crida a totes les empreses tèxtils de la comarca perquè es postulin com a proveïdors. "El sector està bolcat i s'està desvivint per adaptar les seves capacitats productives i materials a les necessitats del moment per a contribuir a pal•liar la situació", assegura el president de la patronal, Josep Espígul.

Des d'ASEGEMA es treballa per conèixer al detall quines són les característiques tècniques dels productes que es necessiten, com produir-los, com certificar-los i com distribuir-los sense posar en risc els professionals del sector. "El procés és complex i extenuant, però és la nostra voluntat, la nostra responsabilitat i el nostre sentit de solidaritat extrema", afirma Espígul, que recorda que "aquesta pandèmia ens afecta a tots". En aquest sentit, des de la patronal es manté contacte directe i diari amb l'Hospital de Mataró per intentar atendre tota la demanda que sigui possible des de les possibilitats actuals del sector.

En paral•lel, ASEGEMA treballa conjuntament amb el TecnoCampus Mataró-Maresme per redireccionar tota aquesta demanda cap a la capacitat productiva del sector per guanyar agilitat i reduir costos en un moment en que la demanda global està "desbordada". El president d'ASEGEMA destaca la importància de no haver de dependre de les compres a l'exterior: "Els subministres no arriben o arriben tard i hi ha importants esculls de manca i de qualitat d’estocs".

Més informació :

 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.