[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
BOBOLI, de Barcelona a Kazakhstan
12/02/2020
La firma obre nous mercats i canvia el concepte de botiga per a fer front als nous reptes del ‘retail’.
El nostre associat ha fet una forta aposta per l’exportació, per compensar la baixada de vendes nacional, i ja seran 70 països aquells en els que la firma hi tindrà presència, l’últim Kazakhstan, en un dels centres comercials més importants de la ciutat d’Almaty. Les vendes internacionals suposen ja el 45% de la facturació de l’empresa, que en el 2019 s’ha acostat als 40 milions d’Eurus de facturació, un 3% menys que en l’exercici anterior.

Durant el 2020, la firma reforçarà la seva presència a l’Orient Mitjà amb l’obertura de 35 espais exclusius en botigues d’un nou distribuïdor a la zona amb el que han tancat acords.

El sector del retail viu un moment de convulsió degut al canvi d’hàbits de consum, l’augment de la competència en el segment de preus baixos, i l’auge del comerç online. Moltes empreses han buscat fórmules per adaptar-se a les noves tendències i, sobre tot, evitar tancaments.

En el cas de Boboli, s’hi afegeix també el factor de la baixada de natalitat que ha disminuït un 30% durant l’última dècada, assolint una de les taxes més baixes d’Europa. Juntament amb l’augment d’exportacions, la companyia ha reforçat el seu canal online, i les vendes han augmentat un 30%. S’aposta per l’omnicanalitat i perquè el client pugui ser atès com millor li convingui, afirmen des de l’empresa.

Més informació aquí.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.