[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ASEGEMA lidera l'estudi sobre ECONOMIA CIRCULAR del Sector TÈXTIL del MARESME
04/02/2020
La participació en l'estudi és gratuïta per a les empreses participants.
ASEGEMA ha aconseguit una subvenció per a desenvolupar un projecte d’economia circular en el sector tèxtil de la comarca que, de la mà de l’Alba Moreno, Tècnica de Medi Ambient d’Asegema, ja ha començat a rutllar.

L’objectiu principal de l’estudi és determinar l’estat real de l’economia circular al Maresme, passant per diferents fases : coneixent les problemàtiques concretes de les empreses, i coneixent també els casos d’èxit, per tal d’aplicar les iniciatives adequades a cada situació, i donant oportuns consells d’aplicació a cada empresa, depenent d’en quin estadi de la cadena de valor treballin.

Es tracta de generar sinèrgies, proveir recursos i, en definitiva, aportar solucions reals i quantificables a diferents escales, que poden involucrar qualsevol tipus d’acció per part de l’empresa participant, des de l’acció més petita fins al canvi total de model de negoci, si cal. Tot això, sempre tenint en compte el retorn.

Amb l’experiència obtinguda s’editaran unes píndoles informatives gratuïtes per als associats d’Asegema, que s’inclouran també en la guia final que s’editarà amb tota la informació i recorregut del projecte.

Vegeu el vídeo de Presentació.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.