[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
BOBOLI s’apunta a la moda de les col·leccions càpsula amb BUFF
19/11/2019
El resultat són bragues de coll eficients, sostenibles i amb disseny, més valor afegit per al consumidor.
La moda imposa el ritme. H&M, Zara, Bershka, i tants d'altres, s'han apuntat a la tendència de les col·leccions càpsula.

I què és una col·lecció càpsula? Són una línia de peces de vestir exclusives creades per algun dissenyador famós, celebrity o influencer expressament per a una firma concreta, fusionant un concepte creatiu on el col·laborador se n'ocupa del disseny i la marca de la confecció, venda i distribució. Solen ser col·leccions limitades, i fora de temporada. O també una mini col·lecció dins d'una col·lecció més àmplia.

Què li aporta al client? Doncs, el client espera aquest tipus de col·leccions dins de marques que són més assequibles que si ho fés directament el col·laborador, tant en termes econòmics com en termes de disponibilitat. D'aquesta manera, el consumidor pot tenir un article premium o de luxe a un preu assolible, i a més, n'obté un valor afegit més gran.

I ara també BOBOLI vol aportar i entregar més valor afegit als seus consumidors, aliant-se amb un expert en outdoor com BUFF fent aquestes dues propostes d'escalfadors de coll que aporten beneficis racionals com la funcionalitat, la durabilitat, l'elasticitat, el tacte ultrasuau i la reversibilitat i, d'altra banda, beneficis més emocionals com, la suma dels valors identitaris d'ambdúes marques.

Els buffs estan confeccionats amb un teixit Primaloft, un forro polar sostenible que conté un 85% de microfibres de poliéster procedents exclusivament d'ampolles de plàstic reciclades, subministrades i certificades per la companyia Repreve. Amb aquest gest, BOBOLI se suma també a d'altres marques en la seva actitud proactiva per a la cura del medi ambient, un altre posicionament molt en tendència en els nostres dies.

Més informació aquí i aquí.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.