[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
TEXTIL ZEDESA innova i fa créixer la Moda Sostenible
30/09/2019
ZD ZERODEFECTS connecta la tecnologia més avantguardista amb els acabats artesanals
Parlem de roba íntima feta amb fil de soja gràcies a una maquinària de confecció d’última generació, de manera que la innovació, la sostenibilitat i l’artesania fan un triplet perfecte. La fabricació artesanal continua essent una senya d’identitat de la marca.

El fil de soja és un material d’unes qualitats inigualables, que aporta molts beneficis a la pell. És antibacterià, amb gran poder d’absorció, transpirable amb efectes termoreguladors, contribueix a la formació de col·lagen, proporciona hidratació i té efectes fungicides. Així, aquestes peces de roba eviten la mala olor corporal, mantenen el cos sec i mantenen també la temperatura estiu i hivern, són idònies per a les pells atòpiques, i eviten picors i fongs. Tot això sempre respectant les senyes d’identitat de la marca : qualitat i acabats artesanals.

Amb la nova maquinària l’empresa ha aconseguit estalvis importants en el procés de fabricació, contribuint així a la cura del medi ambient.

ZD Zerodefects ha estat beneficiària dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional, per la seva aposta per la innovació en els processos de producció.

Més informació :
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.