[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ARPE revoluciona el mercat incorporant teixit reciclat en els seus productes
01/05/2019
Amb l’ajut de la Comissió Europea (EIC-SME Instrument o Instrument PIME de la Comissió Europea) i dels ajuts per al foment de l’economia circular de l’Agència de Residus de Catalunya
El nostre associat ARPE BARCELONA, ha designat l’any 2019 com l’any de màrqueting respectuós amb el medi ambient, i aquest nou teixit forma part d’un projecte més ampli per incorporar l’economia circular i l’ecodisseny a Arpe.

L'empresa especialitzada en la fabricació, impressió i disseny de productes de microfibres, s'avança una altra vegada als seus competidors i desenvolupa un nou teixit de microfibres fet a partir de fil provinent d'ampolles de plàstic post-consum i fibres de polièster reciclat Aquest nou teixit és una evolució del que s'ha fet servir fins ara.

El nou teixit manté la mateixa estructura, però la seva composició passarà a ser 100% polièster, i igualment certificat per Oeko-tex. Amb aquest nou material s'aconsegueixen colors més vius i un millor grau de solidesa. De moment només les tovalloles i coixins amb impressió digital incorporaran aquest nou material.

D'aquesta manera, amb el nou material reciclat desenvolupen productes que respecten el medi ambient sense perdre qualitat. En termes de consum energètic, aigua i emissions de CO2 la producció del fil de material reciclat té un impacte molt més baix comparat amb el convencional.

El desenvolupament de productes més sostenibles s'entén dins del pla estratègic de l'empresa "Ready for the coming future" 2017-2020, i que té com a objectiu incorporar l'ecodisseny i l'economia circular a tota l'empresa.

ARPE és una de les 207 empreses europees seleccionades pel programa SME Instrument (Horizon 2020) per al foment d'idees de productes, serveis o processos innovadors.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.