[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Hidrocolor fa la demostració industrial dels DWOR alternatius
05/02/2018
El nostre associat que col·labora en el Projecte Midwor-Life, va acollir una demostració en la seva planta de producció.
La AEI Tèxtils, clúster català de tèxtils tècnics, del que és membre Hidrocolor, va coordinar la demostració industrial amb l’empresa. També hi van participar experts de Leitat.

Durant la prova a escala industrial, els experts van mesurar paràmetres del procés i van prendre mostres que serviran per analitzar els riscos, l’impacte ambiental i l’anàlisi del cicle de vida, així com les propietats tècniques dels teixits tractats.

Midwor-Life és un projecte cofinançat pel programa LIFE+ de la Comissió Europea que té com a objectiu reduir l’impacte sobre el medi ambient, la salut i la seguretat dels actuals DWOR. Els DWOR són productes químics repelents de líquids que s’utilitzen a la industria tèxtil.

Hidrocolor és una empresa compromesa amb el medi ambient, amb un model de desenvolupament sostenible que inclou la recerca i utilització de productes d’acabat que presentin un menor risc per a l’entorn i la salut.

Notícies relacionades :
http://www.noticierotextil.net/noticia.asp?idnoticia=192596
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.