[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Modacc visita el centre logístic de Boboli
14/11/2017
SCHAEFER, associat de Modacc, ha desenvolupat les instal·lacions logístiques a Boboli.
ASEGEMA es va fer ressò de la crida de Modacc a visitar les noves instal·lacions logístiques del nostre associat BOBOLI a Llinars Park. El passat dimarts 14 de novembre, Boboli ens va obrir les portes de la seva nau, el desenvolupament de la qual l’ha portat a terme l’empresa SCHAEFER.

Boboli ha duplicat el seu volum de negoci en cinc anys i això, té una repercussió directa en el volum de peces de roba que ha de gestionar la companyia diàriament. La logística de la marca doncs, s’enfronta amb nous reptes i desafiaments. I calen solucions.

La visita va començar amb un esmorzar i la presentació de l’empresa Boboli i les seves principals àrees d’activitat. A continuació es va parlar dels reptes que s’han anat assolint amb les noves instal·lacions que tot seguit es van visitar obertament, i per acabar hi va haver ocasió per a l’aportació d’idees.

Els visitats van gaudir de la visita i de tota la informació que mancomunadament els oferia el projecte BOBOLI&SCHAEFER. Perquè un projecte d’aquesta envergadura, requereix treballar amb una ‘germanor’ molt intensa per tal d’arribar a trobar solucions pràctiques i eficients.

Boboli enfronta el futur amb l’objectiu de mantenir el mateix ritme de creixement que ha portat durant els darrers cinc anys. I per això, els recursos disponibles han d’estar a l’alçada, com de ben segur que aquesta nova aposta logística de la companyia esdevindrà clau per a assolir-lo.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.