[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Bóboli : 44 milions en cinc anys.
10/11/2017
Fa un any i mig que la compañía va obrir una filial a Mèxic, i aquest ha estat un motor de creixement efectiu.
El nostre associat Bóboli ha duplicat vendes en cinc anys, passant de 22 milions d’eurus el 2012 à 44 milions d’eurus el 2017 (tancament de l’exercici el 30 de setembre).

Només en el darrer any, i després d’un creixement sostingut, la companyia ha elevat la seva xifra de negoci fins a un 12%. La idea és conservar aquest ritme en els propers anys recolzant-se en la seva aposta pel retail i pel desenvolupament dels mercats exteriors.

L'objectiu és crèixer entre un 10% i un 20% anual. Les exportacions generen ja el 43% del negoci i en concret, Mèxic ha estat clau per a aquest desenvolupament, més enllà de les seves operacions a Itàlia, Polònia, Grècia i Rússia.

Pel que fa al retail, l’empresa aposta ara pel canal multimarca, que ja suposa la meitat de la xifra de negoci del grup. En aquests moments, tenen prop de 70 botigues a Espanya, tenint en compte els corners de El Corte Inglés, i preveuen només algunes noves obertures clau properament.

L’objectiu per al 2018 és el creixement orgànic i desenvolupar l’e-commerce a l’estranger per tal de poder implantar l’omnicanalitat el més aviat possible.

Noticies Relacionades :
Bóboli acelera: duplica su negocio en cinco años hasta rozar 44 millones. Modaes.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.