[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Premis ‘ben guanyats’ en la 1ª edició de Re-imagine Textile.
12/07/2017
Primer, segon i menció, per cadascuna de les dues categories : omplim el Sector Tèxtil de bones propostes!
Ahir 11 de juliol es va cel•lebrar el lliurament dels Premis Reimagine Textile, a la Sala Foyer del Tecnocampus. Asegema amb l’Ajuntament de Mataró, el centre tecnològic Eurecat i el Tecnocampus mateix, han organitzat la primera edició d’aquests premis, adreçats a emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en el Sector Tèxtil. En la iniciativa també hi col•laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils, Escola de Disseny LCI, Escola Universitària Elisava, Moda 22 i MaterFad.

I no en podríem estar més contents! El Sector Tèxtil del Territori s’omple de bones idees i propostes que, de ben segur, contribuiran al seu desenvolupament, i reposicionament en el seu entorn, una lluita dura i llarga que, després de les dues profundes crisis seguides que ha patit el Sector, comença a donar els seus fruits.

Sheekr és la guanyadora del premi a la millor start-up de la primera edició dels premis Reimagine Textile. L’objectiu d’aquesta empresa emergent és ‘virtualitzar el procés d’anar de compres junts’ i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar, diu Xavier Martí, promotor del projecte, a través d’una app que tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat amb accés a més de 10.000 productes, esdevenint una gran eina per al Retail.

El segon premi de la categoria d’start-up va ser per l’empresa Uttopy. Uttopy és una marca de moda solidària que recolza les ONG’s atorgant visibilitat a les seves causes i ajudant-les a recaptar fons, a través de les seves prendes organitzades en col•leccions temàtiques. És una clara aposta per un canvi social.

I menció especial va rebre l’empresa Yumehub, una plataforma pair-to-pair per a compartir, comentar i valorar continguts de moda entre els usuaris.

En la categoria de millor idea de la primera edició dels premis Reimagine Textile, va guanyar Cocoro, una línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit.

El segon premi es va lliurar a la idea de Sensorial Processing Tex, una empresa que elabora un teixit còmode i conductor que permet la lectura de l’estat del cos de l’usuari i que s’hi adapta, per al seu màxim confort.

I hi va haver menció especial per a Udesign, que porta la realitat augmentada al comerç tèxtil online, facilitant als usuaris l’emprovar-se les prendes que volen comprar a través d’internet, en el seu propi cos.

Els guanyadors obtenen un premi econòmic, bonificacions a la ubicació a la incubadora del Tecnocampus, orientació tecnològica per part d’Eurecat, accés bonificat al programa de mentors i la quota gratuïta durant un any com a associat d’Asegema.

L’objectiu d’aquests premis és contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials.

I en el sector, ens congratulem de comptar amb iniciatives agosarades i innovadores, que ens ajudin a dinamitzar-nos i a projectar-nos cap allà on volem anar. Felicitats a tots els projectes que han participat, als projectes finalistes i, per suposat, als guanyadors!

Més informació :
https://www.tecnocampus.cat/ca/noticias-ca/app-compra-virtual-botiga-guanya-premi-reimagine-textile-millor-start-up
http://www.totmataro.cat/ciutat/educacio/item/39366-la-millor-start-up-uneix-la-compra-virtual-amb-la-botiga
http://www.noticierotextil.net/noticia.asp?idnoticia=187730
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.