[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
Bóboli i el món de les Fades, a la 080 Bcn Fashion
03/07/2017
‘Donar-nos l’honor d’inaugurar la passarel•la és un reconeixement de la 080 i una manera de donar-nos rellevància’. Arantxa Algás.
El nostre associat Boboli ha presentat en el 080 Barcelona Fashion la seva col•lecció per a la propera temporada de Tardor-Hivern 2017/18 sota el títol ‘Enchanted Forest’. La col•lecció s’inspira en la màgia de les fades i dels animals, el misteri del bosc encantat… en un món de conte de Fades… Hivernal i alegre alhora, gràcies a la varietat i riquesa dels estampats i teixits que la composen, Boboli aposta per textures gruixudes i càlides en tricot, jocs de Jacquard i aspectes de llana. La faldilla torna a ser protagonista i també l’aire retro dels pantalons campana.

En aquesta ocasió, la firma s’apunta també al ‘See now, Buy now’, oferint la possibilitat de comprar en temps real els looks que desfilen a través de la seva web.

Boboli desfila també a Fimi, i a la passarela internacional Pitti Bimbo.

La marca de moda infantil ha estat de les més matineres, desfilant a la Passarela 080 Bcn Fashion el primer dia. Més de 750 periodistes i professionals de la comunicació han demanat acreditació anticipadament i s’esperen més de 80 compradors al 080 Barcelona Fashion Showroom dels quals un 38% són internacionals.

La moda infantil española té molt de pès internacional, i vesteix habitualment infants de les cases reals i fills de famosos. Boboli ven el 50% de les seves propostes a través de botigues pròpies en el territorio, i el 50% en els mercats internacionals.

Notícies relacionades :
El baile infantil arranca la 080.
El bosque encantado de Boboli.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.