[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ASEGEMA ha signat un acord de col•laboració amb SGS
16/05/2017
Els associats d’ASEGEMA podran realizar assajos físics i químics dels seus productes en condicions avantatjoses de preu i de servei, gràcies a un conveni de col•laboració signat entre l’Associació i SGS.
ASEGEMA ha signat un acord de col•laboració amb la certificadora suïssa SGS Société Générale de Surveillance, líder mundial de serveis tècnics d’inspeccions, verificacions, assajos i certificacions, per a la realització d’assajos físics i químics dels productes tèxtils. L’objectiu principal d’aquest conveni és garantir la qualitat i la traçabilitat dels productes. Aquest acord permetrà als associats d’Asegema contractar els serveis d’SGS amb condicions econòmiques preferents, tant pel que fa als serveis executats en els seus laboratoris de A Coruña com per aquells que es portin a terme en el laboratori més gran d’Europa, situat a Istanbul.

Amb aquest conveni, es podran contractar també serveis com la inspecció de qualitat de producte a origen, la supervisió de càrrega i descàrrega de productes, i també auditories socials i tècniques. Tot plegat per a garantir una producció de qualitat, controlar el correcte aprovisionament a origen i protegir la reputació social de les empreses.

SGS és l’empresa líder en inspecció, verificació, assajos i certificacions, reconeguda mundialment per la qualitat i integritat dels seus serveis tècnics per a empreses. Disposa de filials a tot el món amb diferents línies d’activitat que cobreixen tots els sectors industrials. Compta amb més de 2.000 oficines i laboratoris, i amb més de 90.000 empleats.


Més informació :
Acord de col·laboració SGS-ASEGEMA
asegema@asegema.org  / 93 790 24 80
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.