[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
ASEGEMA repeteix presència i participació a la Fira BSTIM
08/03/2017
BSTIM és el saló professional que dóna resposta a les necessitats d'aprovisionament en proximitat per al Sector Tèxtil i Moda.
Arribem de bon matí. És dimecres 22 de febrer i al Recinte de l’Escorxador ja hi ha marxa. La Fira BSTIM 2017 arrenca… i ASEGEMA repeteix presència i participació. Enguany, ubicats en un espai més privilegiat, vistós i accessible, hem donat resposta a totes les demandes de competència de l’Associació que han anat sorgint : nous talents que s’inicien en el sector i que ens toquen de prop en el territori, empreses consolidades, expositors i visitants, i altres projectes col•laboratius i innovadors…

La Fira ha estat animada i concorreguda i, és sempre dinamitzant retrobar-se amb aquells que ja fa temps que es mouen pels itineraris del món tèxtil i que no paren de reinventar-se, enriquint així el teixit empresarial del sector i del territori. Uns 1.400 visitants, xifres molt similars a les anteriors edicions, aportant enguany, un plus de qualitat, doncs hi havia representació de grans marques consolidades amb un fort poder de compra, i potencials compradors internacionals com Rússia, Anglaterra, Suècia, Holanda i Itàlia. Tots ells han acompanyat l’esforç expositor d’una seixantena de participants que mostraven in situ el seu potencial productor i servei de proximitat.

Com habitualment, ASEGEMA va prendre bona nota de tot plegat, i ja es posa mans a l’obra per treballar amb tota la informació i dades obtingudes, que posarem a disposició de tota la nostra base associativa, per tal de continuar encoratjant el potencial de creixement del nostre sector, la indústria tèxtil del territori.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.