[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
BOBOLI INAUGURA LES DESFILADES DE LA 080 BCN FASHION
31/01/2017
Ahir dilluns 30 de gener, la moda infantil del nostre associat Boboli va obrir la jornada inaugural de la 19ª edició del 080 Barcelona Fashion.
Ahir dilluns 30 de gener, la moda infantil de Boboli va obrir la jornada inaugural de la 19ª edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebra en el Teatre Nacional de Catalunya fins el proper divendres 3 de febrer.

La proposta del nostre associat Boboli, és la col•lecció ‘Boboli Airlines’, una proposta que pretén recórrer tots els països del món, per a aquesta Primavera-Estiu 2017 : per anar a la Costa Brava, línies marineres, de colors blaus, roses i grisos, sense oblidar els motius florals i uns tocs de denim. Estampats coloristes per a viatjar fins a Cuba, i de més frescos per a camuflar-se a la selva tropical. Kenia inspira prints més ètnics i, finalment, teixits frescos i monocrom amb centelleigs de taronja i pistatxo per anar fins a Palm Beach.

Boboli és una firma de moda infantil que ofereix múltiples propostes basades en la intensitat dels colors, estampats sorprenents i un tractament innovador dels teixits. Color, moda, disseny i qualitat són sempre presents en les col•leccions de la marca, elements que l’han posicionada com una de les principals ensenyes de moda per nens, cobrint totes les seves necessites des de 0 fins a 16 anys.

Dues col•leccions a l’any, amb sis línies de producte i més de 750 models per temporada : prendes funcionals i còmodes, máxima qualitat a preus atractius i dissenys moderns, divertits, actuals i innovadors.

Més informació :

www.boboli.es/es/
www.080barcelonafashion.cat/es
Las firmas de moda infantil Boboli y CND by Cóndor abren la 19ª edición del 080 Barcelona Fashion.
 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.