[ Català - Castellano - English ]  segueix-nos a
ACCÉS ASSOCIATS
Usuari
Contrasenya
Cerca:
NOTÍCIES << tornar
TTDo / Techno Textile Domains : Tenim un producte disruptiu de teixit intel·ligent
12/06/2024
Una solució per evitar accidents laborals i optimitzar els processos productius

L’Albert Domínguez, CEO i CoFundador de la startup Techno Textile Domains, ens proposa un producte de seguretat enfocat a entorns industrials. Juntament amb Xavier Nolla, Coordinador IT i Óscar López, CFO, han desenvolupat una solució per evitar accidents laborals i optimitzar els processos productius en entorns industrials intel·ligents a través del que es coneix com a Smart Clothing : miniaturized technology integrated into work clothing (tecnologia en miniatura integrada en el vestuari laboral – PPE).

Totes les indústries estan implementant tot de tecnologies 4.0 però els sistemes de seguretat són els de sempre, no han canviat, són sistemes de seguretat ineficients, amb programes d’evacuació caòtics, accidents amb maquinària i elements mòbils i, amb una manca de recursos que inclogui a les persones en la transformació digital.

Les dades d’accidents laborals es mantenen al mateix alt nivell des de l’any 2014, exceptuant l’any 2020 que per causa de la pandèmia hi va haver una aturada de l’activitat industrial, i no es llegeix cap mena de tendència a la millora.

La solució que proposa TTDo, i que diferencia la proposta de l’oferta actual del mercat, es basa en un sistema de geolocalització precís, comunicació bidireccional, sistemes d’alerta i funcionalitats interactives. El valor afegit consisteix en la combinació de tecnologia per a augmentar la seguretat en el lloc de treball i la seva integració en una solució de vestuari intel·ligent.

El client ideal per aquest tipus de producte són empreses industrials grans amb una cultura empresarial que posa el focus en la digitalització i la seguretat.

TTDo fa plans de creixement fins al 2026, havent començat amb un Projecte de Final de Master el 2022, havent validat el primer prototip el 2024, i actualment, en procés de captació de capital.

Més informació :

https://www.ttdo.tech/ 
 
ASEGEMA
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE GÈNERES DE PUNT DE MATARÓ I COMARCA
C/ Thos i Codina, 9, 08302 Mataró. Barcelona • Tel.: +34 93 790 24 80 • e-mail: asegema@asegema.org
Web desarrollada por Duma Interactiva.